top of page

Miért betegszünk meg?

 

Betegségeink kialakulásáról a környezeti és genetikai hatásokon túl magunk is tehetünk. A fizikális megbetegedések jelentős részéért lelki okok felelősek. Táplálkozásunk, gondolkodásunk, énképünk, az élethez és környezetünkhöz való viszonyunk mind-mind hatással vannak testi és lelki egészségünkre. Ha megértjük a betegségek kialakulásának mechanizmusát, megállíthatjuk és visszafordíthatjuk a káros folyamatokat. 

Hogyan gyógyulhatok meg?

A Betegség-Gyógyulás című könyv a reményről, a gyógyulásba vetett aktív hitről és akaratról szól. Lépésről lépésre győzi meg minden olvasóját, arról, ami számára a legfontosabb: az ő betegségére  is van gyógyír, tökéletes megoldás. Lépésről lépésre készíti fel és ad támpontokat minden olvasójának a vágyott gyógyulás érdekében. Talán éppen ezeket a kérdéseket fogalmazza meg magában és éppen ezeket a válaszokat keresi Ön is.

A gyógyulás természetfeletti csodája

 

A legfontosabb üzenet az, hogy ne vegyünk félvállról semmilyen kórságot. Minden betegség a testünk üzenete, valamit jelez, valami nem működik bennünk jól, vagy körülöttünk harmóniában. A könyv olvasmányos, pozitív hangvételű stílusban leplezi le a betegségek kialakulásának metodikáját, s ezzel párhuzamosan minden emberi sors akár legsötétebb alagútjában is meg tudja mutatni a fényt az alagút végén. És természetesen a hozzávezető utat, utakat is. 

Megismerheti az emberi test regeneráló képességének, a sejtek megújulásának titkait, az agyunk irányító szerepét és gondolkodásunk megváltoztatásának erejét, és végül, de nem utolsó sorban a fizikális világ fölött álló szellemi világ törvényszerűségeit és a gyógyulások természetfeletti csodáját. Legyen részese ennek a sorsfordító kalandnak, részesüljön Ön is a gyógyulás csodájában!

bottom of page